Vi hjälper dig hitta dom billigaste fönsterna
billiga fönster pvc fönster

Billiga fönster på nätet

Vi hjälper dig hitta dom billigaste fönsterna.
Att köpa fönster är inte helt enkelt därför har vi skapat denna sida om billiga fönster där vi kommer gå igenom olika märken och priser. Tack vare internet så kan du enkelt söka på flera fönster leverantörer och snabbt få en översikt av dom olika fönsterna. Det finns många olika typer av fönster några av dom vanligaste är Träfönster , PVC fönster och aluminium fönster . Dom olika fönsterna har olika fördelar tex är träfönster billigare men behöver vanligt viss målas om efter ett 10 tal år, PVC fönster är mer eller mindre underhålls fria men kosta en liten slant mer.
Vi kommer gå igenom dom olika typer mer i detalj senare.

Hur hittar jag billiga fönster ?
Innan du börjar leta efter dom billigaste priserna bör du bestämma dig för vilken typ av fönster du vill ha
tex Träfönster, PVC fönster eller aluminium fönster du bör även ta reda på vilka mått du behöver. Ibland går det att hitta fönster till bra priser men storleken kan var begränsad till dom vanligaste måtten. Så börja med att skriva ner exakt vad du vill köpa där efter börjar du leta efter billiga fönster.


Träfönster
Träfönster är som det låter fönster karmar gjorda av trä. Dom ser vanligt viss bra ut och har en bra livslängd om man med jämna mellan rum tar hand om dom. Fönster i söder läge slits snabbare än fönster i Norr pga solen.
En fördel med trä är att det lätt går att måla till den färg man vill ha och att dom är billiga.


PVC fönster
PVC fönster är fönster karmar gjorda av plast. PVC är ett mycket slitstark plast material. Fönster gjorda av PVC behöver oftast väldigt lite underhåll och har en lång livs längd

Aluminumfönster
Vanligt viss så har Aluminumfönster en trä stomme som är klädd med aluminium på utsidan. Aluminumfönster har en mycket lång livslängd och är vanligt viss ett bra alternativ.


Vilket fönster som passar just dig är svårt att säga utan att vet hur ditt hus ser ut och vilka behov du har. Men har du en trästuga så är ju träfönster ett bra val då det kommer se snyggare ut än PVC fönster. Med det är inte bara utseende som betydelse priset är ju viktigt också. Det är inte ovanligt med REA priser på fönster på internet. Och glöm inte som alltid när man köper större partier att priset kan alltid förhandlas. Skriv ett mail till det företag du vill köpa av och be dom om ett bättre pris eller att bjuda på tex frakten. Du kan även leta efter bra priser på byggvaruhus så som Hornbach , Byggmax , bauhaus mm fördelen men att köpa fönster i butik är att du kan se dom innan du köper dom och även enkelt byta eventuella fel köp mm

Läs mer om billiga fönster här